Salesianos Joan XXIII d'Alcoi arreplega a Madrid el segell acreditatiu EFQM +400

3 diciembre 2015

Divendres passat 27 de novembre es va fer lliurament als representants de Salesians Joan XXIII d’Alcoi del certificat acreditatiu de la distinció +400 en el sistema de qualitat EFQM. El passat mes de juny es va realitzar la visita de l’avaluador extern i l’autoria.

Des del centre educatiu fan balanç del procés: “des de fa dotze anys el claustre de professors i el personal d’administració i serveis del Col·legi Salesià Joan XXIII participa de manera conjunta i al cent per cent en els processos de gestió de la qualitat educativa del centre amb l’ànim d’oferir a les nostres famílies la millor organització educativa, amb l’esperit de millora contínua que ens caracteritza. Però açò no finalitza ací. Anem a seguir treballant el millora contínua i per la consecució de nous objectius”.

El treball i l’esforç per aconseguir l’excel·lència és una constant en els centres educatius de la zona centre. Per al present curs estan treballant en aquesta mateixa acreditació Salesians Alacant, Ibi i Villena. Ja compten també amb el segell de qualitat EFQM +400 els col·legis salesians de Sant Vicent d’Alcoi, Sant Antonio Abad i Sant Joan Bosco de València, aquestos dos últims també compten amb el segell +500.

També et pot interessar …