Salesianos Elx premia la fotografia de valors

13 febrero 2015


El tema de la solidaritat, ha sigut l’escollit per a englobar el primer concurs de fotografia ‘Joves i Valors’ organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes a Elx, amb motiu de la celebració del Bicentenari del Naixement de Don Bosco.

El jurat ha atorgat els premis de la present edició després de valorar els diferents missatges solidaris plantejats, tant per les instantànies com pels eslògans que les acompanyaven, així com diferents aspectes tècnics de les imatges, els membres del jurat van determinar que el Premi del Públic ho obtinguera Marian Pérez, mentre que el Premi del Jurado va recaure en María Martínez.

 

Els organitzadors destaquen “l’esforç i implicació de tots els participants en aquesta iniciativa, que en definitiva, ajuda a posar en relleu la importància de desenvolupar actituds solidàries en la societat actual”.

Amb la difusió de la fallada del jurat es va obrir un període de 30 dies on es podran presentar impugnacions al mateix, presentant les al·legacions que es consideren oportunes davant els organitzadors del concurs.

També et pot interessar …