S’acosten les Jornades d’Espiritualitat de la Família Salesiana 2021

15 diciembre 2020

Per Salesians Comunicació

Les Jornades d’Espiritualitat de la Família Salesiana (JEFS) 2021 se celebraran de forma virtual amb Torí-Valdocco com a epicentre. Tindran lloc del 15 al 17 de gener i estaran centrades, com és costum, en el tema de l’Estrena del Rector Major. La línia que guia aquesta 39ena edició serà el lema: «ENS MOU L’ESPERANÇA: Jo faig que tot sigui nou» (Ap. 21,5) «.

La Família Salesiana, amb la presència de la trentena de grups que la componen, es trobarà de forma on-line per compartir diferents moments de reflexió, pregària i de compartir l’estil de Don Bosco.

«Les JEFS serveixen per aprofundir el missatge que el Rector Major confia a la Família Salesiana amb l’Estrena i pretenen en particular prendre consciència d’aquest gran valor de l’esperança en el carisma salesià», comparteix Joan Lluís Playà, Delegat del Rector Major per a la família Salesiana, sobre la trobada.

 

«I aquesta organització, que és una novetat d’aquest any, originalment motivada per la pandèmia, crec que servirà en canvi per involucrar moltes més persones que en anys anteriors, i fer que tots sentin la realitat activa i difosa de la Família Salesiana al món. en definitiva, responem a la globalització de la pandèmia amb la globalització de l’esperança i de l’esperit salesià. I ho fem perquè estem arrelats a la nostra fe, que ens diu, com recorda el lema de l’Estrena, que el Senyor ens diu: «Jo faig que tot sigui nou»», afegeix Playá.

Durant els dies de la trobada l’Agència info Salesiana (ANS) emetrà diferents esdeveniments a la seva pàgina de Facebook, entre els quals es destaquen la presentació de l’Estrena i, per descomptat, la Santa Missa Dominical presidida pel Rector Major i la trobada final. D’aquesta manera, tots els participants que ho desitgin podran seguir de prop el desenvolupament de les Jornades d’Espiritualitat de la Família Salesiana a través de les xarxes.

Els membres de la Família Salesiana que desitgin participar de manera activa en els moments de grup de parla espanyola podran fer-ho després d’inscriure’s al formulari habilitat per a l’ocasió

 

TEMPS EN COMÚ PER A TOTES LES REGIONS DEL MÓN

Divendres 15 de gener (13:00 – 15:00)
  • Sessió inaugural
  • Oració
  • Presentació de les Jornades
  • Presentació de l’Estrena per part del Rector Major
  • Intervenció de Mons. Derio Olivero, bisbe de Pinerolo (Piemont)
Dissabte 16 de gener (13:00 – 15:00)
  • Presentació dels Grups de la Família Salesiana i comunicació de la feina de grup de les diferents regions.
Diumenge 17 de gener (12:30h.)
  • Eucaristia final presidida pel Rector Major
  • Sessió de clausura

TEMPS PROPI EN LLENGUA ESPANYOLA

  • Visita virtual a la Casa Don Bosco de Valdocco
  • Testimonis i experiències de Família Salesiana

– Youth Voice (Joves del MJS)
– Església perseguida (Pakistan)
– Mazzarello – Anuarite (Salesianes Congo)
– El reconeixement de Mons. Cognata (Salesianes Oblates del Sagrat Cor)
– Don Pablo Albera. El món als ulls.
– Moments de treball en grup
– Moments de pregària

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...