S'ha armat el Betlem!

22 diciembre 2014

Ja és Nadal a Algeciras i com cada any, i ja van tres, la casa salesiana María Auxiliadora es converteix en Betlem. Els patis del col·legi cobren vida i apropen a tots els assistents a la realitat de l’època en què va néixer Jesús.

En aquest peculiar poble es poden trobar des d’una fleca fins a una ferreria, passant pel teler, sabateria, taller d’artesania, l’escrigui (que realitzarà el cens de tots els assistents), la fusteria i fins i tot una posada o el castell d’Herodes, tot sense oblidar els animals que acompanyen en aquest moment tan especial.

Tota aquesta recreació està a més amenitzada amb el cor d’alumnes que deleiten amb les seves nadales. El Betlem Vivent dels salesians d’Algesiras s’ha convertit en tota una atracció per al barri i per a la ciutat, superant cada any el nombre d’assistents.

Aquest esdeveniment salesià posa de manifest la perfecta comunió entre famílies, alumnes i mestres que, colze a colze, dediquen molt de temps, esforç i il·lusió que cada any es faci realitat, creant un fantàstic clima de convivència, el qual, fa que aquesta activitat sigui més especial encara si cap.

Rota, Betlem en família

Després de l’èxit aconseguit en el Nadal de 2013, el col·legi dels Salesians de Rota va tornar a acollir ahir al seu Pessebre Vivent. I ho va fer registrant un ple absolut de públic. Mitja hora abans de l’obertura oficial del Betlem, un nodrit nombre de famílies, pares i fills, ja s’amuntegaven, plens d’il·lusió, als voltants del centre. I és que cap d’ells es volia perdre aquest particular viatge teatralitzat per la ciutat de Betlem protagonitzat pels propis alumnes dels Salesians.

Un recorregut que enguany es realitza a través de cinc escenes bíbliques ubicades a les galeries del col·legi. D’aquesta manera, el visitant és conduït a través d’un profeta, qui fa de narrador, des de l’anunciació de l’Àngel a Maria fins al propi portal de Betlem. Bugaderes, artesans i fins i tot els propis Reis Mags i el Rei Herodes assalten l’espectador al seu pas per aquest bell passeig guiat.

 
 

També et pot interessar …