Reis Mags i salesians

7 enero 2015

Els Reis Mags fan cada any un llarg peregrinar des d’Orient per repartir il·lusió als nens del món. Una tradició mil·lenària que ha suposat un enorme esforç i dedicació perquè totes les generacions veiessin cada somni fet realitat. El que no s’imaginaven les seves Majestats és que en les parades que realitzarien per les diferents ciutats d’Espanya comptarien amb l’ajuda de nombroses cases que han aportat a les tradicionals cavalcades un sabor salesià.

Amb motiu del Bicentenari de Sant Joan Bosco han estat nombroses les presències que, amb la col·laboració d’Ajuntaments i entitats organitzadores, han participat en aquesta màgica festa aportant una carrossa amb la qual retre homenatge al sant salesià. Alguns dels exemples s’han pogut veure en ciutats com Mèrida, Montilla, Sanlúcar La Mayor, Utrera o Màlaga, entre d’altres.

Per exemple, la casa mare dels salesians va estar representada entre la multitud que va acompanyar la cavalcada d’Utrera gràcies a una carrossa amb un gest de complicitat al Bicentenari entre les quinze que formaven el seguici i que van repartir més de 17 tones de caramels.

Per la seva banda a Màlaga debutaven en aquesta edició els beduïns dels "Patges Reials" de l’Associació Maria Auxiliadora, formats per representants del Centre Juvenil i del Grup Jove d’ ADMA del Col·legi Salesià "San Bartolomé", amb la missió d’encoratjar a un públic que ve gaudint de l’Associació des de 2012.

Diferents ciutats connectades per la il·lusió dels Reis Mags i el Bicentenari de Don Bosco.

També et pot interessar …