Projecte Empodera-T

16 diciembre 2014

La Coordinadora Estatal de Plataformes Socials Salesianes, promou la posada en marxa del Projecte Empodera-T amb dones en situació de vulnerabilitat social. Amb el suport de l’Institut de la Dona a través del Mecanisme Financer de l’Espai Econòmic Europeu en el marc del Memoràndum d’Acord subscrit entre el Regne de Noruega, Islàndia, el Principat de Liechtenstein i el Regne d’Espanya.

Aquest projecte serà executat des de l’octubre del 2014 fins al setembre del 2015 en sis de les Entitats Sòcies de la CEPSS: Salesians Sant Jordi, Federació de Plataformes Socials Pinardi, Fundació Valse, Associació Valponasca, Col·lectiu Popular i Fundació Mornese.

El projecte està orientat a una intervenció socioeducativa i laboral amb dones que fomenta la inclusió a través de l’acompanyament personal, la formació i la inserció sociolaboral

Des de la seva creació fa 14 anys, la Coordinadora Estatal de Plataformes Socials Salesianes porta a terme, a través de les seves entitats membre, la línia d’actuació de "Dona i Igualtat d’Oportunitats", principalment amb dones joves en situació d’exclusió de social, el que els suposa una triple discriminació (fins i tot quàdruple, a causa de la condició d’immigrants de moltes d’elles). Actualment, es duen a terme 19 projectes en 10 províncies, amb 1.168 dones beneficiàries i més de 130 professionals i voluntaris.

També et pot interessar …