Presentat el certamen de Teatre Aficionat

27 enero 2016

L’Associació d’Antics Alumnes de Don Bosco de Sevilla Trinidad ha convocat el Certamen de Teatre Aficionat "Casa de la Trinidad" per celebrar el primer centenari de vida de Farándula Don Bosco el seu grup de teatre (1916-2016).


Aquest certamen és el primer d’una sèrie d’actes amb què aquesta associació d’antics alumnes vol donar visibilitat als seus 100 anys d’amor pel teatre a la Casa de la Trinidadi està patrocinat per la Fundació Bancària Unicaja, la Fundació Cruzcampo y la Fundació Juan Bosco sXXI juntament a diverses empreses col·laboradores.

El certamen comença el 5-6 de febrer al teatre, recentment reformat, de la Casa Salesiana de la Trinitat a Sevilla, situat al Carrer Maria Auxiliadora amb una capacitat de 400 localitats, amb la representació fora de concurs de La venganza de Don Mendo a càrrec del propi grup Farándula Don Bosco.

Les sis obres participants, elegides entre disset presentades, es representen els següents divendres i dissabtes de febrer (12-13, 19-20, 26-27 de febrer) al mateix teatre.(Informació ampliada en el fulletó del certamen)
El certamen es clausura el 4 de març amb la gala de lliurament de premis en què es representaran dues peces curtes d’Antón Txékhov a la Seu de la Fundació Cruzcampo a Sevilla (Avda. Andalucía 1).


Més informació disponible a:

També et pot interessar …