Presentada la nova web mundial de la Família Salesiana

13 diciembre 2021

Per ANS
 

El nou web de la Família Salesiana està en funcionament després del llançament de la mitjanit del 8 de desembre. L’adreça www.famigliasalesiana.org permetrà l’accés al lloc on és possible conèixer la Missió i la història de la Família Salesiana, una realitat eclesial estesa per tot el món, així com aprofundir les identitats específiques dels 32 grups i moviments religiosos oficialment reconeguts, inspirats en el carisma i l’apostolat de Don Bosco. La nova plataforma també actua com a enllaç per a tots els documents relacionats amb els òrgans d’animació de la família salesiana, és a dir, el Secretariat i el Consell Mundial.La web ha estat totalment renovada quant a continguts i disseny perquè la navegació sigui més fàcil, intuïtiva i eficaç. Una renovació total que va involucrar sobretot la secció dels grups de la família salesiana, enriquida amb detalls històrics, fotogràfics i informació en profunditat amb notícies d’actualitat. També s’ha ampliat l’apartat de “Recursos”, amb les diferents publicacions dels darrers anys.

Una plataforma completa que ha estat dissenyada per navegar des de dispositius mòbils i informar, actualitzar i involucrar i que està disponible en italià, anglès, francès, espanyol i portuguès.

També et pot interessar …

Preparando la fiesta de la Familia Salesiana (FASA) 2023 en Barcelona

Preparando la fiesta de la Familia Salesiana (FASA) 2023 en Barcelona

El 12 de diciembre, se celebró la 28ª reunión del consejo de la familia salesiana de la zona Mare de Déu de la Mercè y Virgen del Pilar, con sede en Barcelona, con la asistencia de todos sus componentes. El tema central fue definir el contenido de la V Fiesta FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...