Passat, Present i Futur de les Escoles de Temps Lliure

3 marzo 2015

Emmarcat en l’any del Bicentenari, aquesta trobada va servir per treballar les línies estratègiques de les escoles de temps lliure, renovar la proposta educativa amb fidelitat a la identitat salesiana i respondre al que Don Bosco voldria avui.

‘Passat, Present i Futur de les nostres Escoles de Temps Lliure’ va ser el lema escollit per a aquesta ocasió. Es va parlar sobre l’origen de les escoles de temps lliure salesianes; la importància de l’educació en el temps lliure i de la formació en la fe en el temps lliure; i dels nous escenaris que s’obren en el futur més pròxim.

Per incentivar aquesta reflexió, van participar en el fòrum dos experts en la matèria: Alfonso de Maruri, doctor en Pedagogia i director de l’Escola Castellano Lleonesa d’Educadors en el Lleure; i María Valencia, actual presidenta de Didania (Federació d’Escoles de Temps Lliure Cristianes) i membre de la Fundació Pere Tarres, amb gran experiència amb menors i joves.

Una gran representació

Al voltant de 35 persones van participar en aquest primer fòrum. 22 procedien de les Escoles de Temps Lliure. També van estar representades la Coordinadora Estatal de Plataformes Socials Salesianes, la Confederació de Centres Juvenils Don Bosco i les Federacions de Centres Juvenils.
 

També et pot interessar …