Pablo Taberner, tercer classificat en els Premis extraordinaris de Batxillerat

6 noviembre 2015

Pablo Javier Taberner Pérez, alumne de segon de Batxillerat en el curs 2014-2015, ha obtingut el tercer lloc en l’examen de premis extraordinaris de Batxillerat, tal com s’indica en la resolució del 8 d’octubre de 2015, de la Direcció general de Política Educativa, per la qual s’adjudiquen els Premis Extraordinaris de Batxillerat, convocats per la Resolució del 21 de maig de 2015, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Als estudiants premiats els serà anotada aquesta distinció en el seu expedient acadèmic pel secretari de l’institut d’Educació Secundària en el qual van realitzar la inscripció. A més, els estudiants que han obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat no estan obligats al pagament de les taxes per serveis acadèmics en el primer curs dels estudis superiors en centre públic. Finalment, dits estudiants poden optar, prèvia inscripció, al Premi Nacional de Batxillerat.

Sens dubte, aquesta ha sigut una merescuda recompensa a Pablo per ser un alumne excel·lent en molts sentits, ja que no solament destaca en el plànol acadèmic, sinó també i especialment en el seu costat humà: un bon company, sempre humil i disposat a ajudar a tots els que li l’han demanat, fins i tot com a voluntari durant dos anys dins del programa Ángeles de Don Bosco. Un gran exemple d’esforç i superació per a tots.

També et pot interessar …