Novetats editorials salesianes en la Fira del Llibre de Madrid

1 junio 2015


Les dues editorials salesianes d’Espanya, EDEBÉ i CCS, estaran presents en la tradicional Fira del Llibre de Madrid en el seu 74ª edició que tindrà lloc entre el 29 de maig i 14 de juny. Cites amb els autors, signatures de llibres, tallers educatius són alguns dels esdeveniments que organitzen tant en les seues casetes com en espais preparats per la pròpia Fira.

La Fira té un ampli horari. Tant l’horari com totes les activitats, signatures de llibres, etc… pot consultar-se en la seua pàgina web: www.feriadellibro.com


L’editorial CCS podrà visitar-se en la caseta 130, mentre que EDEBÉ ocupa la caseta 309. En tots dos llocs els lectors podran acostar-se en algun moment dels caps de setmana al fet que els autors els signen els seus llibres, a més tant EDEBÉ com CCS col·laboren en les activitats del Pavelló Infantil amb propostes pròpies per a aquest públic.

En el marc del bicentenari del naixement de Don Bosco, El Dimecres 3 de Juny de 18.30 a 19.30, Atanasio Serrà autor de l’Editorial CCS, explicarà la biografia de Don Bosco adaptada per a xiquets. Acabarà amb històries-relats d’animals. Després d’aquest acte, Atanasio signarà els seus llibres en la nostra caseta (de 19.30 h a 21 hores).

L’Editorial EDEBÉ, conjuntament amb FEAPS ( Confederació Espanyola d’Organitzacions en favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual o del Desenvolupament), el 7 de juny, a les 11:30 h presentarà un taller amb motiu de la publicació de 47 trossets de Cristina Sánchez-Andrade. Es tracta de la història d’una xiqueta amb Síndrome de Down i com la seua germana viu la "diferència" a casa, en l’escola i amb els amics. I esdeveniment de gran interès dins de la Fira del Llibre d’enguany.

També et pot interessar …