Naixen els Grups de Fe a Salesians El Campello

30 octubre 2014

El 24 d’octubre, a les 20 hores, començava el curs per als nous Grups de Fe de joves i adults de la Parròquia Sant Joan Bosco a Salesians El Campello, Alacant.

En un clima de família i alegria, dos grups de joves i un d’adults, s’inicien en aquest camí, el qual forma part de l’Itinerari d’Educació en la Fe (IEF), de la parròquia salesiana.

“Aquests grups naixen davant la inquietud de trobar, per part dels participants, un lloc de referència on compartir, créixer, conviure, dialogar… i celebrar la fe que els uneix” afirmen des de la Parròquia Sant Joan Bosco.

Mensualment es reuniran per a participar en els seus moments de trobada i pregària. A més
seran membres actius de la vida pastoral de la presència salesiana animant celebracions, participant en el Centre Juvenil, i col·laborant en els diversos ambients.

La comunitat salesiana, “dóna la benvinguda a aquests Grups de Fe, referència per a aquells que estan en plena cerca i volen compartir aquesta inquietud amb uns altres, creant comunitat. Aquests grups, al seu torn, volen ser regal (‘monument viu’) a Don Bosco, en aquesta celebració del seu bicentenari, sabent que seguim somiant amb ell”.

També et pot interessar …