Musulmans i Cristians junts contra el terrorisme

10 abril 2015

Més de 2.500 persones es van manifestar el passat 7 d’abril a carrers de Garissa a Kenya, la ciutat on el passat dijous un atac terrorista en un campus universitari va costar la vida d’almenys 148 estudiants assassinats, majoritàriament cristians. L’esdeveniment va comptar amb la presència de musulmans i cristians, units i solidaris contra el terrorisme.

Una altra desfilada, que va reunir a centenars d’estudiants, va tenir lloc a Nairobi, en memòria de les víctimes de la massacre de la universitat. A la capital, els manifestants van cridar consignes contra els terroristes i es van aturar davant del palau presidencial demanant reparacions per a les famílies dels estudiants massacrats, la construcció d’un memorial per a les víctimes i una major seguretat en les universitats i en tot el país contra la amenaça terrorista.

"Nosaltres podrem ser els pròxims – va dir un estudiant de 22 anys de la Universitat de Moi -. Aquestes persones poden atacar en qualsevol lloc, i nosaltres no ens sentim segurs".
 

També et pot interessar …