Missa de Don Bosco a TVE 2

2 febrero 2015

 Aquest diumenge 1 de febrer, el programa El día del Señor de TVE 2 es va traslladar a Barcelona per emetre la mMissa en directe des del Temple del Sagrat Cor del Tibidabo, en una celebració presidida pel Cardenal de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, en el marc de la celebració del Bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco.

Previ  a la celebració eucarística que es va emetre en directe a tot l’estat, TVE va emetre un reportatge sobre la presència de Don Bosco a Barcelona, visitant les seves obres i alguns dels projectes que en aquests moments segueixen amb força. Així doncs, apareix l’escola salesiana de Sarrià, la Casa de Can Prats on es va allotjar i hi ha una capella en el seu honor, la casa de Martí-Codolar i la seva plataforma d’educació social, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), les Salesianes de Santa Dorotea  i també el Tibidabo. 

 També podem escoltar en l’apartat Testimonio de La 2 a Xabier Camino, de la pastoral juvenil salesiana, que ens apropa la figura de Sant Joan Bosco.

 

També et pot interessar …