Malta acull l’Assemblea General europea del Moviment Juvenil Salesià

2 diciembre 2021

 

El Moviment Juvenil Salesià d’Europa i Orient Mitjà, liderat per el Small Team, va celebrar aquest cap de setmana passat, del 26 al 28 de novembre, la seva tradicional Assemblea General Europea. Després d’un any i mig sense poder realitzar activitats presencials, joves, salesians i Filles de Maria Auxiliadora de 13 països diferents es van reunir aquesta vegada a Malta, Sliema, a l’oratori de St. Patrick, que està dirigit i animat pels salesians.

En representació espanyola, dels Salesians van assistir-hi  Luis Álvarez (sdb), i Álvaro Blanco. També Pablo Osorio, Ángel Toboso, Paula González i Nuria Casal (fma).

L’objectiu principal de la trobada va ser, en primer lloc, enfortir i revisar les bases del MJS, a nivell nacional, regional i europeu i en un segon lloc, la preparació del proper Confronto, que tindrà lloc de l’11 al 16 d’agost. Durant l’assemblea, els participants van triar el logo oficial per al proper Confronto 2022, així com es van començar a fer els primers passos per a l’organització.

A més, la recent reelegida Consellera per a la Pastoral Juvenil de les FMA, Sor Runita Borja, va acompanyar els 50 participants durant tot el cap de setmana i va reflexionar al voltant del valor del Confronto, la història del SYM i el tema triat “Moving Beyond Ourselves. SYM Samaritans today” (Aneu més enllà de vosaltres mateixos. Els joves del MJS samaritans avui). També Miguel Ángel García, Conseller per a pastoral juvenil de Salesians, va tenir un moment de trobada en línia amb els participants per reflexionar sobre el futur i enfocament del SYM per als propers anys.

Al final de la trobada, es va anunciar que la propera Assemblea Europea 2022 serà a Zagreb, Croàcia.

Dies de trobada, de testimonis, de pregària, de festa. Un Moviment Juvenil Salesià que és viu i que ha de continuar sent referència per als joves del món.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...