Mali convoca a Fane

25 julio 2014

El jove del Pis d’Acollida Magone, Abdramane Fane als seus 19 anys, ha sigut convocat per la selecció nacional sub20 de Mali per a jugar diversos partits durant este estiu en el seu país d’origen i altres països africans. Actualment ja es troba a Mali entrenant amb la selecció.

En 2012 Abdramane Fane va rebre el trofeu de màxim golejador del Torneig Nacional Sub19. Fins ara era jugador del Club de Futbol Torre Llevant en la seua Divisió d’Honor i seguia un entrenament rigorós de dilluns a dijous i jugaba partits els caps de setmana.

El Pis d’Acollida Magone, pertany a l’Obra Salesiana Sant Antoni Abad de València. Viuen jóvens de 18 a 21 anys que han finalitzat la seua estada en centres residencials al complir la majoria d’edat i que necessiten suport socioeducatiu integral per a desenrotllar el seu projecte d’autonomia individual. 

La Selecció de futbol sub-20 de Mali, coneguda també com la Selecció juvenil de futbol de Mali, és l’equip que representa al país en la Copa Mundial de Futbol Sub-20 i en el Campionat Juvenil Africà, i és controlada per la Federació Maliense de Futbol. 
 
 

També et pot interessar …