Llars Don Bosco: "Endavant, el somni continua"

13 octubre 2015

Sota l’eslògan "Endavant, el somni continua", en la Trobada de LLDB es van aportar idees sobre el treball que el moviment ha de fer al voltant de la pastoral familiar dins de la Família Salesiana i en l’Església, a partir de la reflexió d’ Eusebio Muñoz Ruiz, responsable mundial del secretariat de la Família Salesiana.

Llars Don Bosco

És un Moviment de Pastoral Familiar de la Família Salesiana, amb especial vinculació a l’Associació de Salesians Cooperadors. Fundat fa 50 anys, té cura de la formació humana, cristiana i salesiana dels seus membres i treballa per a la formació d’autèntiques esglésies domèstiques amb un compromís seriós amb l’Església i la Família Salesiana.

Amb l’objectiu de convertir-se en veritables esglésies domèstiques es preparen a través d’una formació i trobada permanent, tal com els explica Juan Carlos Pérez Godoy, inspector de Salesians Santiago el Mayor: "són grups de matrimonis que es troben per viure des del seu ser cristià i salesià la realitat matrimonial i familiar: la realitat de la parella, l’educació dels fills. Col·laboraran amb la pastoral famíliar de l’església, entre les seves accions compten amb cursets de preparació de parelles al matrimoni, etc … "

Les "Llars" son presents en tota la geografia espanyola, amb especial implantació a Andalusia, Madrid i Catalunya. El 2015 és un any important per al moviment de Llars Don Bosco: 50 anys de la seva fundació i immersos juntament amb tota l’església en la renovació de la pastoral familiar.

També et pot interessar …