Les juntes d'AMPAS es reuneixen a Godelleta

19 noviembre 2014


Les juntes de les Associacions de Pares dels col·legis salesians de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Saragossa es van reunir el dissabte 15 de novembre a Godelleta (València). Una cinquantena de persones va participar en la trobada anual de la Federació d’AMPAS (FAPASI) convocat pel seu president Xavier Pastor. Entre els presents va haver-hi una àmplia representació de directors d’obra i de col·legi.

La trobada es va dividir en dos grans blocs. En primer lloc un temps formatiu sobre Comunicació i Màrqueting que va ser impartit per Màxi Silvestre. En segon lloc, els participants van assistir a l’Assemblea Ordinària de la Federació en la qual es van presentar els comptes del curs anterior i es va presentar el pressupost per al curs actual.

Entre altres temes es va aprovar la quota de pertinença a la Federació. Cada Associació pagarà 0,25 euros per alumne matriculat en el col·legi.

Segons explica el coordinador d’Escoles de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Saragossa, Javier Torregrosa, “la trobada es va desenvolupar en un clima d’amistat i familiaritat, especialment aportat pel grup d’onze xiquets que van participar en la jornada al costat dels seus pares”.

També et pot interessar …