Les Associacions de Maria Auxiliadora es concentren a Cabezo de Torres

8 junio 2015


Dissabte passat, 6 de juny, a la localitat murciana de Cabezo de Torres, es va dur a terme la 34ª Concentració d’ADMA l’assistència de 16 associacions de la zona que comprèn la Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i ciutat d’Albacete.

Les dues associacions existents a Cabezo de Torres -col·legi i barri Maria Auxiliadora- es van emprar a fons en la preparació, les atencions i tots els detalls perquè els quasi quatre-cents assistents gaudiren d’una bona jornada i no els faltés de res.

L’Eucaristia concelebrada va ser el centre del dia i la va presidir Juan Bosco Sancho, encarregat de la Família Salesiana en aquesta part de la Inspectoria Maria Auxiliadora; durant la celebració, la Peña Huertana La Pikaza, que té les seues arrels i origen en el col·legi salesià, va interpretar diverses cançons de la Misa Huertana i al final va ballar diverses cançons murcianes aconseguint fortes ovacions.

El dinar va tenir lloc en el poliesportiu, en un ambient senzill i molt familiar; un duo vinculat a la Casa Salesiana, va oferir cançons i ball durant poc més d’una hora fins al moment del comiat.

Com a punt final, María José Montesinos, presidenta de ADMA-Barrio va lliurar els records de l’acte a totes les associacions assistents, a l’alcalde local, Juan José Martínez, al rector, Antonio J. Abellán, a Juan Bosco Sancho i Mario Pardos. La presidenta inspectorial, Leonor Navarro, després d’agrair l’immens treball d’aquesta trobada a les associacions de Cabezo, va anunciar que serà a Ibi, el curs pròxim, la 35ª Concentració i va lliurar a Juan Bosco Sancho el donatiu de totes les associacions per a Mali, 2.580 euros, i a Miguel Gambín, director de la casa, la quantitat de 1.750 euros per a obres benèfiques a Cabezo de Torres.

Mario Pardos va concloure l’acte amb el cant de la Salve i la benedicció de Maria Auxiliadora.

També et pot interessar …