L’Associació de Maria Auxiliadora compleix 50 anys a Rota i celebrarà diverses cites especials

13 octubre 2020

L’Associació de Maria Auxiliadora SDB Rota compleix 50 anys a la localitat i amb aquest motiu, l’entitat ha previst una programació d’actes, que respectarà les mesures de seguretat anti Covid-19, amb la finalitat que unes noces d’or tan destacades per a ells puguin compartir-se en la mesura del possible.

Serà el proper 24 d’octubre quan es doni obertura a aquesta programació especial que s’iniciarà amb una eucaristia commemorativa a les 20.00 hores. Després d’ella, es procedirà a la presentació del cartell anunciador d’aquest 50è aniversari, realitzat per l’artista Antonio Sánchez Martín, al qual seguirà un pregó extraordinari que pronunciarà José Antonio Aguilar Valle, que serà presentat per Ángeles Marzo García. Una primera jornada d’obertura per la qual es posaran les mesures oportunes que controlin l’aforament i s’evitin aglomeracions però es pugui gaudir d’una data tan especial per a una associació com aquesta, lligada a la verge Maria Auxiliadora.

Aquesta programació continuarà el 24 de novembre amb la presentació del llibre «Història de l’Associació de Maria Auxiliadora, Salesians Rota», que anirà a càrrec de Leopoldo Diego Sánchez (AA.AA.yS.C.) a la capella de l’escola Salesians.

Del 18 al 24 de gener, s’obrirà una exposició fotogràfica de la història de l’Associació de Maria Auxiliadora, oberta a tots l’alumnat de l’escola salesiana, associats i al públic en general.

El dimarts 26 de gener a les 19.30 hores, es durà a terme una conferència sobre la devoció a Maria Auxiliadora, impartida pel director titular i presentador de l’associació, Mario Pardo Ruesca.

Ja per al 24 de maig de 2021, dia de la verge que aquest any pel coronavirus no s’ha pogut celebrar, està prevista la col·locació d’una rajola commemorativa al carrer Prim com a agraïment per l’ajuda que cada any fan per engrandir el pas de la verge per aquesta via del casc històric.

La programació també recull que per al dimarts 1 de juny es dugui a terme l’exposició del Santíssim des de les 8.00 a les 20.00 hores, concloent amb una missa a la qual podran assistir-hi tots devots de la verge que ho desitgin.

Tot i que encara queda molt, el 24 d’agost estaria prevista una sortida extraordinària de la verge, i pendent de data, un rosari escenificat i la presentació de la marxa «Auxiliadora», composta per Pablo Sánchez Sánchez, amb motiu d’aquest cinquantenari de l’Associació de Maria Auxiliadora SDB de Rota.

Són els actes programats per una entitat molt associada a la devoció a la verge ia la comunitat educativa que hi ha a la localitat al voltant d’ella.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...