La recta final de maig a Casa Don Bosco

29 mayo 2015

Després de l’ona de frescor emesa per Casa Don Bosco durant els tres dies dedicats al projecte “Gelat”, la Família Salesiana va donar espai a l’exposició "L’Afrique c’est chic", acompanyada per l’obra "Over the rainbow", realitzada a Johannesburg (Sud-àfrica) per l’artista Valerio Berruti.

El dimarts 26 va arribar l’hora de parlar d’esports amb la presentació de "Joves, Esport & Solidaritat – 24 hores d’esport", l’esdeveniment que se celebrarà a Cuneo el 13 i 14 juny amb més de 1.700 atletes, 15.000 espectadors esperats i 150 voluntaris serà la cita que una el carisma i la força del voluntariat de la Família Salesiana.

En els últims dies es van abordar diversos temes relacionats amb el món de l’educació i de la joventut. El divendres 29 de maig es va dur a terme una degustació de gelats casolans preparats pels alumnes del programa de formació del Centre Italià Obres Femenines Salesianes (CIOFS) del Piemont i el seu acord amb "Gelatitalia". La iniciativa es contextualitza en el programa del "Dia de la Llet", realitzada per invitació del Ministre de Polítiques Agrícoles, Maurizio Martina.

En dies passats, també va visitar Casa Don Bosco el cardenal salesià Óscar Andrés Rodríguez Maradiaga, qui en una entrevista va mostrar la seua visió sobre l’estil de Don Bosco avui i la presència en l’Exposició Universal. "Don Bosco deia que la inversió en els joves és la situació més bella per al futur de tots els joves", va afegir, amb el desig d’irradiar molt de bé al món des del pavelló salesià.

El mes de maig de Casa Don Bosco acabarà amb un macro esdeveniment que continuarà també al juny, "L’aliment de la vida", una producció entre Starlex Ltd. i CIOFS Escola FMA que té com a objectiu l’aprofundir el variat món de l’escola a través de l’estudi, el joc i l’esport.

 

També et pot interessar …