La Inspectoria Maria Auxiliadora es suma a la campanya Pobresa Zero

19 octubre 2015

El 17 d’octubre es va celebrar el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa. Representants de cases de tota la Inspectoria es van sumar a aquesta campanya participant en diverses manifestacions.
Des de l’ONG salesiana VOLS es va participar el 16 d’octubre en la manifestació que va tenir lloc enfront del Parlament de Catalunya. Va ser l’ocasió per a reclamar als nous representants d’institucions polítiques que actuen sobre les causes estructurals de les desigualtats amb l’objectiu d’afavorir la redistribució de la riquesa, oferir un marc real d’igualtat d’oportunitats i garantir una vida digna per a tots.

D’altra banda, els dos col·legis salesians de València van participar units en la gran manifestació del 17 d’octubre que va tenir lloc en la plaça Alfonso el Magnànim de la ciutat de València units com a comunitat educativa i compartint la pancarta de “Salesians”.

Des de Solidaritat Don Bosco es va estendre la invitació a la participació en els actes desenvolupats durant el dissabte 17 d’octubre. En ciutats com Sevilla, Granada, Huelva, Màlaga i Montilla (Còrdova) es van dur a terme mobilitzacions i actes populars amb motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa i per a exigir als governs el compliment dels drets humans a tot el món.

Pobresa Zero és un moviment estatal, organitzat per la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament Espanya. Pretén implicar a tots els sectors de la societat civil en la lluita contra les causes de la pobresa i de la desigualtat d’una forma urgent, definitiva i eficaç. Perquè açò siga possible és necessari el suport i esforç de tots.

També et pot interessar …