La Inspectoria Maria Auxiliadora dibuixa el futur amb les trobades vocacionals

30 noviembre 2015

Els caps de setmanes del 13-15 i 20-21 de novembre s’han celebrat dues trobades a la Comunitat Proposta Bartolomé Blanco de Sevilla amb la participació d’un grup de joves i adolescents inquiets que busquen el que Déu vol per a cada un d’ells, i contemplen la possibilitat de la crida per a la vida salesiana consagrada.

En la primera trobada, els participants van ser 7 joves, d’edats compreses entre els 17 i els 30 anys. 5 d’ells es troben ja residint a la Casa des del mes de setembre, vivint un procés de discerniment més profund. Els altres dos, assistien per primera vegada a aquest tipus de trobades.

Durant les dues jornades s’ha pogut resar, compartir experiències, conèixer més la vida dels salesians, i reflexionar al voltant de temes com la vida, do i vocació, seguir Crist, el salesià consagrat, o les claus per a l’experiència de discerniment . Bon ambient, relacions fraternes i cordials, i una acollida càlida, han estat els ingredients que han afavorit el desenvolupament de la trobada.

En la segona, els participants han estat 5 nois de 4t de l’ESO. També un d’ells es troba vivint a la Casa des del començament del present curs. Ha estat una jornada i mitja intensa en què s’ha pogut resar, celebrar i treballar al voltant de la figura del jove Joan Bosco, la seva trajectòria vocacional i les experiències i persones que el van ajudar a madurar i a descobrir la seva vocació.
 

També et pot interessar …