La Inspectoria M. Auxiliadora present en l'acord entre Microsoft i UNIR

2 octubre 2014

En la tarda de l’1 d’octubre es va celebrar a la seu de Microsoft Ibèrica a Madrid l’esdeveniment sobre la col · laboració en innovació educativa entre Microsoft i la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR). 

Aquesta trobada, en què van estar convidats representants de diferents àmbits educatius de tot Espanya, va comptar amb la presència de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora amb la representació de la Delegació de Comunicació Social. Una jornada que va girar entorn de la col·laboració en innovació educativa i que va tenir com a tema principal les competències digitals per a docents i per a la comunitat educativa avui dia sota un marc de referència comú. 

Entre els moments més destacats de l’acte, la signatura del conveni entre la Sra María Garaña Corces, presidenta de Microsoft, i D. José María Vázquez García-Peñuela, rector de la UNIR. Posteriorment va tenir lloc una Taula rodona sobre la Competència Digital Docent i la seva implantació en el sistema educatiu espanyol. Aquest moment central de la tarda va comptar amb la participació de D. Félix Serrano Delgado, Director del Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado (INTEF), D. Juan Ramón Alegret Crespi, Director de Educación de Microsoft Ibérica, D. José Fernando Calderero, Degà de la Facultad Educación UNIR, y D. Jesús Moreno León, Codirector del projecte Programamos.

A més del diàleg a la Taula rodona, els participants van poder assistir a una sèrie de tallers en els que van conèixer de primera mà el treball en el camp de la competència digital i la comunicació d’experiències pràctiques. Entre els temes treballats es trobaven "La Competència Digital Docent i la programació com a eina didàctica d’aula", "Xarxes Socials, webs, blocs, etc,  com a exemples del futur de la comunicació escolar "," Seguretat integral a Internet per centres escolars ". "Eines de col · laboració a l’Aula i el Centre Educatiu (Office 365 i OneNote)", "Dispositius W8.1 a classe i APPs educatives" i "experiencias de classe amb professors Experts d’Escoles Innovadores". 

L’esdeveniment, que es va poder seguir a través de les xarxes socials, va cloure amb les paraules d’agraïment i amb la invitació a un aperitiu.
 
 
 

També et pot interessar …