La Germandat Sant Antoni Abat de València organitza la ‘Gran recollida virtual d’aliments per a mascotes’

22 julio 2021

Per Antonianos Valencia

Del 16 al 18 de juliol tots els Centres Comercials de El Corte Inglés, Hipercor i Supercor de València van participar en la «Gran recollida virtual d’aliments per mascotes» organitzada per la Germandat Sant Antoni Abat. L’activitat va estar recolzada per Glòria Tello, regidora de Benestar Animal de l’Ajuntament de València; Pau Rico, director general de Comunicació i relacions institucionals i Rafael Garrote, president de la Germandat de Sant Antoni Abat. També van estar presents diferents associacions amb els seus animals i van participar en l’acte d’inauguració la ‘Fundació Jadoul, més que gossos’, ‘Gats del Jardí Botànic de la Universitat de València ‘i’ Fauna i Flora de Picassent ‘.

«Com tots sabem El Corte Inglés celebra el seu 50è aniversari des de la seva arribada a València i està realitzant multitud d’activitats per festejar aquesta important data. En aquest cas ha comptat novament amb la Germandat de Sant Antoni Abat per aconseguir l’èxit de les campanyes passades de recollida d’aliments per a animals que van resultar molt profitoses, donada la magnífica resposta dels clients d’aquesta gran empresa espanyola. Esperem tornar a superar la recaptació de la passada edició que va ser per a les associacions: ‘Una mà per a una pota’, ‘Gats de el Jardí Botànic de la Universitat de València’ i ‘Refugi els Àngels’. «, Compartien des de la Germandat.

Tots els clients que van acudir a aquests centres comercials van tenir la possibilitat de fer donacions a partir d’1 € que van ser destinades a donar suport a les «associacions d’animals» que en aquests temps estan tenint dificultats per donar cobertura a tots els animals que tenen cura en seus refugis a l’espera d’una adopció.

El Corte Inglés reforça el seu compromís social amb el món dels animals i per aquesta Germandat és un orgull poder col·laborar en aquestes intervencions en favor del benestar animal.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.