La FEDE organitza la "Global Party"

18 mayo 2015

 L’eix d’aquesta festa ha estat el coneixement d’altres cultures i els valors que comparteixen totes elles. Dissabte al matí, després de l’ acollida, els joves es van repartir en diferents grups als quals se’ls va donar un passaport, on diferents països ens oferien els seus jocs més tradicionals. A mesura que s’anaven completant les proves el passaport s’anava omplint de segells i a més a cada prova s’aconseguien valors que després es penjaven en un mapamundi.

Arribava així l’hora de dinar, que va servir per recarregar energies per l’excursió de la tarda a l’ermita de Sant Antoni, a través d’una activitat anomenada "Torí Express", en la qual els joves s’havien d’orientar per arribar a diferents proves de diversos països. Les cares de cansament eren evidents ja que el sol i la calor no perdonaven, però després de descansar una mica i sopar ens preparàvem per la recta final: les bones nits i la discoteca. 

A les bones nits, un arbre que representava el somni de Don Bosco ens convidava a omplir-lo de fulles amb els nostres somnis i agraïments a la seva figura. Després d’aquest emotiu moment donàvem pas a la discoteca, on els joves van poder gaudir, ballar, jugar i on a traves de diferents jocs anaven aconseguint tiCkets per bescanviar-los per alguna beguda, xuxes o snacks.
 
Diumenge al matí ens llevem i esmorzem tots junts. Després per centres realitzem l’avaluació de la festa, on algunes frases per part dels joves com: "Ha estat molt curt" arranquen el somriure d’alguns monitors i organitzadors. Finalment fem un gran cercle al pati, creuem els peus, ens agafem les mans i cantem tots junts l’hora dels adéus. Això marca l’hora de marxar i poc a poc el pati i els porxos van quedant buits de motxilles, sacs de dormir, somriures i abraçades.

També et pot interessar …