La Cope Alcoi s'acosta a les aules de Sant Vicent Ferrer

9 noviembre 2015

Els alumnes de 6º de Primària de Salesians Sant Vicent Ferrer van ser protagonistes d’excepció dimecres passat perquè van assistir en directe a la realització del programa esportiu que emetrà l’emissora de ràdio La Cope Alcoi aquest dimarts a les 12:30 del matí.

A l’esdeveniment va assistir Javier Villar, preparador físic de l’Escola de Triatló d’Alcoi i coordinador de les activitats esportives de l’Atletisme Salesià, esportista consagrat i excel·lent persona dins del món esportiu comarcal. També van assistir Olaia Albert i Jairo Laguna, alumnes de 1º ESO i esportistes del Club Trialcoy. Van estar acompanyats de sis alumnes de 6º EP que van participar en les preguntes i qüestions que es van realitzar a Javier, Olaia i Jairo.

La sessió va estar repleta d’anècdotes, explicacions sobre el món del triatló i experiències molt interessants que els alumnes del col·legi salesià van atendre i van escoltar amb molta atenció. Des del col·legi salesià agraeixen l’oportunitat que els ha donat la Cope Alcoi per a poder veure en viu i en directe el que és un programa de radi, la seua realització i producció in situ.

També et pot interessar …