La Comunitat Educativa de Cabezo de Torres celebra el Bicentenari amb un concert

2 febrero 2015


El diumenge 1 de febrer, mes d’un miler de persones de la Comunitat Educativa de Salesians Cabezo de Torres (Múrcia) es van reunir per a celebrar un dia carregat d’intenses activitats amb motiu del Bicentenari de Sant Joan Bosco. El matí que va començar amb la celebració de l’Eucaristia que va ser presidida pel director de la presència salesiana, Miguel Gambín, va estar amenitzada per un cor format per 200 veus.

Durant tot el dia s’han realitzat diferents activitats dirigides a tota la família i també es va inaugurar l’Hort Escolar que porta per nom "Huerto Domingo Savio".

La Comunitat Educativa de Cabezo de Torres també va celebrar el Bicentenari amb un concert en l’Auditori Municipal a càrrec de la Agrupción Musical Juvenil de Cabezo de Torres. La mostra musical va concloure amb l’estrena d’una peça dedicada a Don Bosco, titulada "De llorers i de Roses,” original del músic i antic alumne del col·legi, Jesús Peñarrubia Franco.

La pieza inspirada en el tradicional himne a  Don Bosco "Giù dai colli", va suscitar emoció entre els espectadors. El seu autor, en concloure el concert va lliurar la partitura a la Comunitat Salesisana, oferint aquest treball a la congregació salesiana.

També et pot interessar …