La Casa d'Acolliment Don Bosco de Borriana rep una bona ajuda

9 marzo 2015


L’alcalde de Borriana, José Ramón Calp i el salesià Juan Bosco Sancho -en representació de la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás-, van subscriure el 3 de març el conveni anual pel qual l’Ajuntament concedeix una subvenció de 8.000 euros per al manteniment del centre d’acolliment de menors Casa Don Bosco de la ciutat.

La signatura, en la qual van estar presentes la regidor de Serveis Socials, Mercedes Giménez i el director dels salesians a Borriana, Fernando Miranda; contribuirà al finançament d’aquesta casa d’acolliment, inaugurada en 2011 i gestionada pels salesians a través de la citada fundació. En ella, s’atén de forma integral i des d’una dimensió educativa a xiquets i adolescents en situació de guarda o tutela, derivats per la Conselleria de Benestar Social i privats d’un ambient familiar idoni.

La Casa Don Bosco de Borriana es va posar en funcionament l’1 de setembre de 2011. La finalitat oferir un lloc de residència i convivència que desenvolupe les capacitats dels residents mitjançant un procés individualitzat i fomente la integració en l’àmbit comunitari, garantint al menor tot el que precise en funció de la seua reinserció a la família, a l’acolliment familiar o a qualsevol solució que resulte més idònia.

També et pot interessar …