La archicofradía de Maria Auxiliadora de Sevilla-Trinidad prepara la celebració del seu 125è aniversari

28 septiembre 2020

El proper 24 d’octubre, a partir de les 18:15, tindrà lloc la presentació oficial del 125è aniversari fundacional de l’Arxiconfraria de Maria Auxiliadora Coronada de la casa salesiana de la Santísima Trinidad de Sevilla, que tindrà lloc al Teatre Domingo Savio – FP (a causa de les restriccions de mesures de seguretat pel COVID-19, l’entrada serà fins a completar l’aforament de 70 persones).

En aquest acte tindrà lloc la presentació del programa d’activitats, el cartell commemoratiu, logotip i vídeo promocional de l’aniversari.

 
 
 

D’altra banda, el Consell de l’Arxiconfraria de María Auxiliadora Coronada, va designar el passat mes de juliol per unanimitat, a l’artista Fernando José Aguado Hernández, com a il·lustrador del cartell commemoratiu.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Sevilla, es va especialitzar en l’escultura i en el camp de la restauració i conservació d’obres. És en aquesta matèria en la qual pren la seva especialitat universitària, complementant la seva formació en aquesta tasca i en la branca escultòrica en el taller del seu mestre, Juan Manuel Miñarro López, doctor en Belles Arts per la Universitat de Sevilla, i prestigiós escultor-imatger i restaurador.

Posseeix el seu propi estudi-taller a Sevilla, on realitza la seva producció, ampliant el seu ventall professional tant en el domini de les seves especialitats com en el camp de l’art contemporani i d’avantguarda.

Dins el camp pictòric ha realitzat nombrosos cartells al·lusius a la Setmana Santa, així com nombrosos treballs per a particulars tant de tema profà com religiós, realitzant obres i cartells per a Institucions i Germandats com San Gonzalo, la Macarena, las Aguas, San Benito, cartel de las Glorias i Junio Eucarístico del Consejo de Cofradías, Pregón Universitario, Romería del Rocío o el de la Velá de Santa Ana entre d’altres.

De la mateixa manera passa amb l’escultura, on arrenca amb la seva primera obra: la Imatge del Crist de la Caritat per la Germandat del barri veí de San José Obrero. La seva obra de imatgeria abasta des d’Andalusia a localitats com Jerez, Córdoba o Torredelcampo entre d’altres, fins a nivell nacional per exemple per Hellín, Aspe, Guadalajara o Madrid o internacional com Roma i Amèrica del Sud. A Sevilla, poden destacar obres com la remodelació i noves Imatges del pas de la Borriquita de la Hermandad del Amor de Sevilla, el Cirineo de San José Obrero, las cartelas de los Pasos del Cristo de la Salud de San Bernardo o les escultures i dissenys de les cuirasses del Misterio de la Sentencia de la Hermandad de la Macarena entre d’altres.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.