L'Equip inspectorial de Pastoral Juvenil projecta el futur

19 septiembre 2014

La il·lusió i sinergia és el comú denominador de les dues intenses jornades de planificació que l’Equip de Pastoral Juvenil de la Inspectoria Maria Auxiliadora ha dut a terme en la casa salesiana del Campello el 17 i 18 d’aquest mes.
Convocats pel delegat de Pastoral Juvenil, José Francisco Pérez, vint-i-cinc salesians i laics arribats de tots els angles de la inspectoria, hi van aportar la seua visió sobre les grans línies de la programació, l’organigrama i els diversos ambients i serveis que pertanyen a l’àmbit de la delegació. Van proposar a més diversos objectius i iniciatives a curt i mig termini i van planificar les activitats més importants per a aquest curs.
Un temps especial va ser el matí de formació dedicat a la dimensió vocacional de la pastoral juvenil salesiana, una realitat que es vol afrontar amb tota decisió. José Miguel Núñez va ser l’encarregat d’exposar les grans línies d’aquest projecte considerat fonamental en la inspectoria.
Tan important com tot l’anterior ha sigut la convivència i el posar rostres als responsables d’ambients i àmbits de cadascuna de les zones, tot açò en un clima de familiaritat i desitjos de caminar junts en comprovar que són més les coses que uneixen que els detalls que diferencien.
L’Inspector, Cristóbal López, present en la reunió, va felicitar a tots per aquesta trobada i va afirmar que la il·lusió era el comú denominador de tots els presents.
Al final de la trobada, el delegat inspectorial expressava així el que havia significat per a ell: “Ha suposat deixar de sentir-me sol en aquesta tasca de l’animació de la Pastoral Juvenil. Ara compte amb un equip que em recolza, suggereix, orienta i corregeix. Un gran equip de persones molt qualificades i experimentades que sabran descobrir què necessiten els joves de la nostra inspectoria”. I concloïa: “En acabar aquesta primera reunió tots transmeten esperances i ganes de treballar en la construcció d’un sol projecte inspectorial. Com a equip tenim programades quatre reunions més al llarg de l’any per a anar caminant en cadascun dels quatre ambients: Parròquia, Escola, Oratoris i Centres Juvenils i Plataformes socials”.

 

 

També et pot interessar …