L'Editorial Salesiana CCS proposa Materials per a la Festa de Maria Auxiliadora

17 abril 2015

Davant la proximitat de la Festa de María Auxiliadora, l’editorial salesiana CCS proposa tres publicacions per a retre homenatge a la devoció mariana que Sant Joan Bosco va popularitzar. Una primera, porta per títol, ‘Novena a Maria Auxiliadora’ el seu autor, Alberto García-Botxí és salesià i ha predicat en moltes ocasions aquesta novena.

En segon lloc, ‘La devoció salesiana a María Auxiliadora’ explica els inicis de Don Bosco al servei dels joves pobres de Torí sota l’empara de la Verge, un dia dedicat a Ella i amb l’oració del avemaria compartida amb el jove Garelli. L’any 1815 en el qual naix el Fundador dels salesians es va celebrar per primera vegada oficialment el 24 de maig la festa de María Auxilie dels Cristians, per decisió del papa Pío VII a l’any següent del seu retorn a Roma des del segrest francés. Don Bosco propagarà la devoció a la Verge sota la advocació d’Auxili dels Cristians i deixarà aquesta devoció com a preciós regal a tots els seus fills i filles; a aquestes els donarà el nom religiós oficial de «Filles de Maria Auxiliadora».

La tercera publicació, porta per títol ‘Devocions a Maria Auxiliadora. La Verge de Don Bosco’. Es tracta d’un fullet que ofereix epígrafs com ‘Maria, Auxili dels cristians’, ‘Don Bosco ens ensenya a orar a Maria Auxiliadora’, ‘Benedicció de Maria Auxiliadora’ i ‘Algunes oracions a Maria Auxiliadora’ entre uns altres.

També et pot interessar …