L'agenda de setembre s'omple a casa Don Bosco

4 septiembre 2015

Tot just començat el mes de setembre, en el pavelló Casa Don Bosco continua el ric calendari d’esdeveniments programats amb la finalitat de difondre els principis bàsics del mètode educatiu salesià.

En la jornada del dimarts 1 hi va tenir lloc el testimoniatge "Ciutadà que construeix, estranger que destrueix. El pa com a símbol de comunió i integració". Entre els convidats va destacar la presència del salesià Mauro Mergola que va presentar el Centre d’Acolliment de Menors estrangers no acompanyats, juntament amb alguns nois que van explicar la seva experiència.

També va començar l’exposició “Les filles de María Auxiliadora (FMA) per a l’ajuda a l’emprendiment" que romandrà oberta fins el 9 de setembre tot donant a conèixer les “millors pràctiques” de microcrèdits i microprojectes en diferents continents per oferir les millors condicions de vida per a les famílies i comunitats locals. Per a això dijous 4 setembre es durà a terme la inauguració oficial de l’exposició en un esdeveniment animat pel testimoniatge dels joves migrants que participen en un procés d’agricultura social en una de les cases de les FMA a Cammarata, Italia.

Per al divendres 5 el pavelló salesià comptarà amb l’animació de Barabba´s Clowns d’Arese, Itàlia, una tradició consolidada a Casa Don Bosco durant els quatre mesos transcorreguts en l’Expo.

El dilluns 8 es parlarà de la conservació de l’energia, el medi ambient i la conservació de la biodiversitat de la mà de Schneider Electric que mostrarà el mètode d’estalvi d’energia adoptat en el pavelló i pels Salesians en moltes cases d’Itàlia.
 
 

També et pot interessar …