Jornades formatives del professorat

1 julio 2014

Des d’avui i fins el 3 de juliol, un total de 302 docents de les escoles salesianes de Catalunya, Andorra, Aragó (província d’Osca) i Balears (Ciutadella),  participen en aquestes jornades formatives que enguany compten amb la impartició de 20 cursos, i en les que es treballa en grups reduïts per aprofitar millor les sessions. Veure el díptic de la formació. 

A la xerrada inaugural  ha intervingut  el nou superior  salesià de la Inspectoria Maria Auxiliadora, en Cristóbal López, que s’ha adreçat als assistents remarcant la importància que els centres salesians no només  es converteixin en centres amb bons resultats acadèmics, que “evidentment és important”, sinó que la prioritat principal sigui la de aconseguir formar “bons cristians i honrats ciutadans”. 

D’altra banda Miquel Tallada, responsable d’escoles explica més a fons l’objectiu i els detalls d’aquesta formació. 

Marta Santamaria, professora de primària dels Salesians de Sant Boi de Llobregat, ha participat en diverses formacions i ho valora de la següent manera. 

En aquest últim vídeo editat per Edebé podem veure algunes de les claus del discurs del nou Inspector salesià Cristóbal López i les opinions d’alguns ponents i participants.

 

També et pot interessar …