Jornades d'Espiritualitat Salesiana a Jerez

5 marzo 2015

Les comunitats educatives-pastorals de les Cases regentades per les Filles de Maria Auxiliadora i Salesians de Don Bosco, a la Capital del vi, celebraran els dies 10 i 11 de març, les tradicionals Jornades d’Espiritualitat Salesiana que aquest any presenten un extraordinari contingut.

En el marc incomparable del complex museístic La Atalaya, ofert per l’Ajuntament de Jerez, se succeiran el primer dia, la conferència de Sor Maria del Carmen Canales, integrant del Consell General de les Filles de Maria Auxiliadora, qui dissertarà sobre "La pastoral juvenil salesiana ". Seguidament serà ofert un cafè compartit a la conclusió tindrà lloc la Vetlla Juvenil Eucarística que presidirà el senyor Francisco José Pérez Camacho, Delegat de pastoral de la Inspectoria Maria Auxiliadora de Sevilla.

El protagonista de la segona sessió, serà el rector emèrit de la Congregació Salesiana, don Pascual Chávez Villanueva. Al seu càrrec hi haurà la dissertació: "Don Bosco en l’any bicentenari". La jornada continuarà amb la Santa Missa que presidirà el senyor Pascual al Santuari de Maria Auxiliadora.

 

També et pot interessar …