Fraternitat i amor d'una punta a l'altra de la Inspectoria

24 diciembre 2015

En aquests últims dies els serveis inspectorials de Sevilla (seu), València i Barcelona han celebrat respectivament una trobada de família amb motiu del Nadal a cada territori.

Però el clima de fraternitat no coneix distàncies i des de Sevilla es va impulsar un vídeo felicitant el Nadal als companys de València i Barcelona, i des de València i Barcelona s’ha respost de la mateixa manera, mostrant l’afecte que entre tots ens tenim i la voluntat de continuar construint una Inspectoria que camini ferma, segura i amb il·lusió cap a un mateix destí, el suport als joves més necessitats de la nostra societat.
 
A Sevilla
 
Els integrants de la seu inspectorial i del Col·legi Major Sant Joan Bosco de Sevilla es van reunir en el matí del 23 de desembre a la presència col·legial universitària per celebrar juntament amb la Comunitat salesiana i el Consell Inspectorial una Eucaristia per celebrar el Nadal. Com a representants del Consell van estar presents Cristóbal López, Ángel Asurmendi, Antonio Echeto, Alejandro Guevara, Francisco José Pérez i Rosendo Alabau.
 
Per la seva banda Cristóbal López, va desenvolupar en l’homilia el paral·lelisme entre l’ofici del ferrer que forja, modela i purifica el metall, amb la preparació per al naixement i acolliment de Jesús, aplicant la forja, el martell i el gresol "per eliminar tots aquells elements que impedeixen viure aquest temps amb veritable Misericòrdia ".
 
Per la seva banda, Miguel Ángel Álvarez Paulino, director de la comunitat del Col·legi Major, va agrair a tots els presents la feina feta durant l’any 2015 "caminant cada dia en la construcció de la gran família de la Inspectoria Maria Auxiliadora".

A València
 
Els companys i companyes dels serveis inspectorials de la Zona Centre van celebrar l’arribada del Nadal amb nadó i bressol, inclosos. La nostra amiga Marta Peirat ens va portar a la seva preciosa nena d’un mes, qui es va portar molt bé durant la petita celebració i el piscolabis que va seguir.

Quin millor personatge per suplir el Nen Jesús del Nadal que la petita Martita! Així ho mostra el senzill i entranyable vídeo intern que van gravar per enviar als altres dos centres inspectorials.

Aquest Nadal hem sentit més proper encara el suport i l’afecte de tots els que a Can Prats o a la Casa Inspectorial treballen dia a dia per la nostra estimada inspectoria. No només som equip, som família!
 
A Barcelona
 
A la casa de "Can Prats" es va iniciar la celebració nadalenca en el matí del 23 de desembre afinant les veus i congregant l’equip de treballadors per dedicar i compartir amb els companys d’altres parts de la inspectoria unes bones festes. La popular nadala "Fum, fum, fum" va ser tot un hit.
 
Posteriorment el grup es va traslladar a Martí-Codolar on es va tenir ocasió de visitar el recentment inaugurat Museu Don Bosco i conèixer de primera mà tots els detalls de la mà del salesià Joanjo Moré. La trobada va finalitzar amb un dinar en família al menjador de Martí-Codolar.

També et pot interessar …