Finalitzen les preses de possessió dels nous directors salesians

21 septiembre 2020

Per Salesians Comunicació

Aquest diumenge 20 de setembre finalitzaven els actes de preses de possessió per als nous directors salesians. En la jornada dominical tenia lloc la presentació de Cándido Orduna al front de la casa de formació. El vicari Fernando Miranda va presidir la celebració amb la comunitat i va agrair la tasca realitzada per Luis Onrubia en els últims anys.

Amb l’inici del mes de juliol van començar en la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora els actes de presentació i preses de possessió per als directors salesians nomenats per l’Inspector Ángel Asurmendi.

El tret de sortida va tenir lloc 4 de juliol a Jaén amb la presentació de Juan Carlos Macías, el dia 6 a Triana amb Diego Molina, el dimarts 7 a Utrera per a Ramón Ronda, el dijous 9 a Barcelona per Orlando González a Martí Codolar, tancant el mes a San José del Valle, el 12 de juliol, amb la presentació de Miguel Montes. El mes d’agost va comptar amb la presa de possessió de Francisco José Pérez el 4 d’agost, tancant aquest cap de setmana amb Cándido Orduna a Granada-Virgen de las Nieves.

Els diferents actes han estat presidits per l’inspector Ángel Asurmendi, o pel vicari Fernando Miranda, s’han desenvolupat en un clima de família amb la presència dels directors sortints i les comunitats, o amb una representació dels diferents ambients de les cases salesianes , familiars i amics entre les oportunes mesures sanitàries. Aquestes jornades van servir també per agrair la dedicació dels directors que finalitzen la seva etapa a les diferents cases i destacar els articles 55 i 121 de la constitució salesiana que fan referència a la figura de director a la comunitat.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...