Feliç Pasqua de Resurrecció!

4 abril 2021

Com cada any, centenars de joves i famílies dels diferents ambients salesians van gaudir de les trobades de Pasqua celebrades a les presències salesianes d’Espanya, una experiència que va començar l’1 d’abril, amb la celebració del Dijous Sant, i va finalitzar el 4 d’abril compartint el diumenge de Resurrecció.

Des de la Inspectoria Maria Auxiliadora es va animar a la preparació acurada de les trobades locals des dels diferents Centres Juvenils i Parròquies per omplir de sentit el lema ‘Som U’, escollit d’acord amb la campanya vocacional desenvolupada durant aquests dos anys.

«Ha estat una experiència molt intensa. Hem descobert també que Déu mai ens abandona, que sempre hi és tot i que de vegades no el percebem com ens agradaria, que la seva presència misteriosa i ressuscitada guia les nostres vides i que necessitem transmetre-ho a tothom, sobretot a qui ha perdut la il·lusió i l’Esperança, que Crist viu!», comparteixen els joves després d’aquests dies.

«Jesús s’ha aixecat d’entre les ombres i ha derrotat la foscor. És un dia de festa, de goig, ara és moment d’abraçar aquesta salvació i desitjar sentit ple de vida, felicitat perquè avui triomfa el bé sobre el mal, la vida sobre la mort «, comparteixen els diferents salesians participants després d’experimentar l’experiència de Resurrecció com la crida a seguir vivint i anunciant la bona notícia. «Pasqua és alliberament, renovació, primícia, fraternitat, força, bellesa, triomf, regal, felicitat, exhibició pública de la victòria … abraçada definitiva», afegeixen.

El Tríduum Pasqual es va viure com el moment culminant de l’any litúrgic i expressió de la fe. Conscients d’això, les cases de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora s’han acostat a la Passió, Mort i Resurrecció de Jesucrist complint amb les mesures sanitàries, i amb retransmissions en línia d’algunes celebracions religioses i moments de trobada. Una oportunitat que ha confirmat que junts es construeix aquesta comunitat que, unida a Jesús, és testimoni de la Resurrecció.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...