Esmorzar Solidari a benefici de Mans Unides

6 marzo 2015


En el matí del dilluns 16 de febrer, els xics i xiques del col·legi salesià del Campello han participat activament en la iniciativa Esmorzar Solidari.

Durant la setmana anterior, animats pels delegats de cada classe, es va convidar a tots a comprar el tiquet per a l’Esmorzar Solidari, consistent en un entrepà a triar, i refrescs. A més, en l’hora de tutoria del divendres, els alumnes de Secundària van preparar cartells al·lusius a la campanya de Mans Unides i als diferents Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (OMD), el compliment del qual estava previst per a enguany 2015.

El vídeo de la campanya de Mans Unides ens recorda a tots que encara queda molt per fer. Els alumnes es van encarregar durant aqueixa hora a deixar tot llest perquè el dilluns poguera realitzar-se l’Esmorzar Solidari: es van distribuir les tasques d’aqueix dia (ordenar samarretes, gorres i bolígrafs; preparar cartells; unflar globus) i les funcions durant l’Esmorzar (venda de samarretes; repartiment d’entrepans i refrescs).

L’esbarjo es va allargar durant un temps, animats amb la música i la participació d’alumnes, professors i personal d’administració i serveis. Els fons recaptats en l’Esmorzar Solidari (370 euros) se sumaran als recollits en la parròquia, i junts es lliuraran a Mans Unides per a finançar un dels seus múltiples projectes a tot el món.

També et pot interessar …