Escola d'Animadors Juvenils 2015

2 junio 2015

De l’1 al 6 d’agost se celebra una nova edició de l’Escola Inspectorial d’Animadors Juvenils organitzada per la Delegació de Pastoral Juvenil en col·laboració amb l’Escola Don Bosco i el Centre d’Estudis catequètics.

En aquesta ocasió la seu escollida per al desenvolupament de l’Escola ha estat Antequera (Màlaga), espai en el que es dutran a terme els següents cursos:

– Iniciació 1. Té com a destinataris aquells animadors que comencen VIDA 2 i han participat en el seu campament. La formació es divideix en cinc blocs.
 
Ambient OO. CC.JJ.
Animar la celebració cristiana.
Itinerari d’educació.
Salesianitat: Sistema preventiu i Espiritualitat juvenil Salesiana.
Habilitats socials i tècniques de dinàmiques de grup.
 
– Iniciació 2. Té com a destinataris aquells animadors que han completat el nivell d’Iniciació 1. La formació es divideix en cinc blocs.
 
Psicologia i condició juvenil.
Bíblia.
Síntesi teològica.
Diàleg i acompanyament.
Moral fonamental sociopolítica i de la persona.
 
– Formació Permanent. Té com a destinataris membres de la família salesiana, responsables de pastoral escolar i animadors que han completat la seva formació inicial. Es divideix en dos cursos.
 
Ciència i fe.
El cor de l’educador salesià.
 
– Curs Bàsic 1. Té com a destinataris tots aquells que vulguin cursar la formació pertinent a l’obtenció del títol de Monitor de Temps Lliure, homologat per la Junta d’Andalusia.  

 
 
 

També et pot interessar …