EPN | CICLO A – III Domingo de Tiempo Ordinario

16 enero 2023

Evangeli Mt 4, 12-23

Narrador: En assabentar-se Jesús que havien arrestat Joan es va retirar a Galilea. Deixant Natzaret es va establir a Cafarnaüm, al costat del llac, en el territori de Zabuló i Neftalí. Així es va complir el que havia dit el profeta Isaïes: «País de Zabuló i país de Neftalí, camí de la mar, a l’altre costat del Jordán, Galilea dels gentils. El poble que habitava en tenebres va veure una llum gran; als qui habitaven en terra i ombres de mort, una llum els va brillar». Llavors va començar Jesús a predicar dient:

Jesús: Convertiu-vos, perquè està a prop el Regne dels cels.

Narrador: Passant al costat del llac de Galilea va veure dos germans, Simó, l’anomenat Pere, i Andreu, que estaven tirant les xarxes en el llac, perquè eren pescadors. Els va dir:

Jesús: Veniu i seguiu-me i us faré pescadors d’homes.

Narrador: Immediatament van deixar les xarxes i el van seguir. I passant endavant va veure altres dos germans, Jaume, i Joan, que estaven en la barca repassant les xarxes. Jesús els va cridar també. Immediatament van deixar la barca i el van seguir. Recorria tota Galilea ensenyant a les sinagogues i proclamant l’Evangeli del Regne, i curant les malalties del poble.

 

Un dia passava Jesús al costat del llac de Galilea, i es va trobar amb Pere i Andreu, i els va convidar que anessin amb ell. Ells van deixar de pescar, perquè eren pescadors, i el van seguir. Jesús llavors va començar a predicar a la gent que es convertís, perquè el Regne dels cels estava molt, molt a prop.

La vida és un tresor preciós, però
només el descobrim si la donem
als altres.

Papa Francisco (A de amor B de bondad)

Juguem

Pinta el dibuix