EPI | CICLE C – XVI DIUMENGE DE DURANT L’ANY

11 julio 2022

Evangeli Lc 10, 38-42

Narrador: En aquell temps, va entrar Jesús en un llogaret, i una dona anomenada Marta el va rebre a la seva casa.

Aquesta tenia una germana anomenada María, que asseguda als peus del Senyor, escoltava la seva paraula.

I Marta anava molt ràpida fent coses per a poder atendre tan bé com sigui possible a Jesús. Enfadadeta es va parar i va dir:

Marta: Senyor, no t’importa que la meva germana m’hagi deixat sola i que jo hagi de fer tot? Digues-li que em tiri una mà.

Narrador: Però el Senyor li va contestar:

Jesús: Marta, Marta…: andes intranquil·la i nerviosa amb tantes coses; només una és necessària. María ha triat la part millor, i no la hi llevaran

En un poble anomenat Betània vivien dues germanes Marta i María que eren molt amigues de Jesús. Jesús va ser un dia a visitar-les. María, de seguida es va asseure al costat de Jesús, per a escoltar-li. PERÒ Marta estava fent-ho tot, netejant, arreglant la casa, i una mica enfada perquè la seva germana no l’ajudava va dir a Jesús: -Digues-li a la meva germana que ajudi que té molta cara. Jesús va dir a Marta: – Marta, només una cosa és important. Amb els teus aclaparaments i nervis no aquestes escoltant la bona notícia. Si em vols acollir, has de començar per escoltar-me, com està fent la teva germana María. El primer de tot és acollir. Sempre hi ha temps per a la resta.

Senyor, com María
volem triar la millor part.
Ajudem a saber què fer amb la nostra vida,
els nostres treballs, les nostres inquietuds..
de buscar-te sempre.
Sé Tu el sentit de la meva vida.
Dona’m Tu la força per a donar-te el que ens demanes.
Senyor, que sempre pugui parlar de Tu
als altres.

Vamos a jugar

Pinta el dibujo