EPI | CICLE B – IV DIUMENGE DE DURANT L’ANY

18 diciembre 2023

Lc 1,26-38

NARRADOR: En aquell temps, Déu envià l’àngel Gabriel a un poble de la Galilea que es deia Natzaret, per portar un missatge a una noia, va dir que es casaria amb un descendent de David, que es deia Josep, la noia es deia Maria. L’àngel va entrar a casa d’ella i li va dir:

ÀNGEL: Déu te guard, plena de gràcia, el Senyor és amb tu.

NEN: I ella què va dir? Perquè un àngel que entri a casa teva, no es molt normal.

NARRADOR Ella es va torbar en sentir aquestes paraules, i va pensar per què la saludava així. Però l’àngel li digué:

ÀNGEL: No tinguis por, Maria; Déu t’ha concedit el seu favor. Tindràs un fill i li posaràs el nom de Jesús. Serà gran i l’anomenaran Fill-de-l’Altíssim. El Senyor Déu li donarà el tron de David, el seu pare, serà rei del poble d’Israel per sempre, i el seu regnat no tindrà fi.

MARIA: Com pot ser, això, si jo no tinc marit?

ÀNGEL: L’Esperit Sant vindrà sobre teu, i el poder de l’Altíssim et cobrirà amb la seva ombra; per això el fruit sant que naixerà l’anomenaran Fill de Déu. També la teva parenta, Elisabet, ha concebut un fill a la seva edat; ella, que era tinguda per estèril, ja es troba al sisè mes, perquè a Déu res no li és impossible.

MARIA: Sóc l’esclava del Senyor: que es compleixin en mi les teves paraules.» I l’àngel es va retirar.

María estava promesa amb Josep per a casar-se aviat amb ell. Vivia en un poblet anomenat Natzaret. I un dia es va veure sorpresa per una veu que en el seu cor la va saludar així: «Que bona ets, Maria! Vols ser la mare de Déu? Tu li donaràs vida dins de tu i l’anomenaràs Jesús». I ella va dir: «Sí, que es compleixi en mi el que Déu, el Senyor, desitja».
Senyor:
Ajuda’m a estar disponible per als altres
com ho va estar Maria.
Vull renunciar a mi com va fer Maria,
per tal que tu siguis el primer en la meva vida.
Juguem
Pinta el dibuix