EPI | CICLE B – BAPTISME DEL SENYOR

1 enero 2024

Mc 1,6b-11

NARRADOR: En aquell temps, Joan predicava així:

JOAN: Després de mi ve el qui és més poderós que jo, tan poderós que no sóc digne ni d’ajupir-me a deslligar-li la corretja del calçat. Jo us he batejat només amb aigua; ell us batejarà amb l’Esperit Sant.

NARRADOR: Per aquells dies Jesús vingué des de Natzaret de Galilea, i Joan el batejà en el Jordà. A l’instant, quan sortia de l’aigua, veié que el cel s’esquinçava i que l’Esperit, com un colom, baixava cap a ell, i es va sentir una veu des del cel:

DEU: Ets el meu Fill, el meu estimat, en tu m’he complagut.

DIOS: Tú eres mi Hijo amado, en ti me complazco.

Va venir Jesús des de Natzaret fins a Galilea perquè el seu cosí Joan Baptista el bategés al riu Jordà. Quan va entrar Jesús a l’aigua, una veu va anunciar: “Ets el meu Fill, el meu estimat, en tu m’he complagut.”. A partir d’aquest moment Jesús va començar a predicar i a construir el Regne de Déu, per a això va necessitar molta força, que li va donar l’Esperit, és a dir, l’amor al seu Pare i als altres.
Senyor,
amb tu vull renovar, aixecar, Il·lusionar i millorar,
revitalitzar i enfortir el que un dia, per la força de l’Esperit,
em va fer fill de Déu membre del seu poble,
fill de l’Església testimoni del teu Regne:
EL BAPTISME
Juguem
Pinta el dibuix