EPI | CICLE A – XII DIUMENGE DE DURANT L’ANY

19 junio 2023

Evangeli Mt 10,26-33

NARRADOR: En aquell temps Jesús digué als seus deixebles:

JESÚS «No tingueu por dels homes. No hi ha cap secret que tard o d’hora no sigui revelat; no hi ha res amagat que tard o d’hora no sigui conegut. Allò que us dic en la fosca digueu-ho a plena llum, allò que us dic a cau d’orella, proclameu-ho des dels terrats. I no tingueu por dels qui maten només el cos però no poden matar l’ànima. Tingueu por més aviat del qui pot perdre a l’infern tant l’ànima com el cos. No venen dos pardals per pocs diners? Doncs ni un d’ells no cau a terra si no ho permet el vostre Pare. Però a vosaltres, Déu us té comptats cada un dels cabells. No tingueu por: valeu més que tots els ocells plegats. A tothom qui em reconegui davant els homes, també jo el reconeixeré davant el meu Pare del cel, però a tothom qui em negui davant els homes, també jo el negaré davant el Pare del cel.»

Avui Jesús ens diu que hem de ser sincers amb ell, i seguir-lo sempre a ell, a pesar que algunes coses ens atreguin més, o que ens demanin que l’abandonem. Ell ens ha dit que ens estima més que a res, i això és el més important, perquè Déu cuida de nosaltres, mentre que altres homes a vegades ens traeixen.

Senyor, gràcies per cridar-me, per donar-nos la fortalesa i la capacitat per a continuar caminant en aquesta missió a la qual ens has cridat. Per donar-nos aquesta capacitat de portar la teva Paraula als germans, i donar-nos la fortalesa de continuar lluitant en el caminar de la nostra Església. Per això et donem gràcies. Gràcies Senyor.

Juguem

Pinta el dibuix