EPI | CICLE A – IV DIUMENGE DE DURANT L’ANY

23 enero 2023

Evangelio Mt 5,1-12

Narrador: En aquell temps, en veure Jesús les multituds, pujà a la muntanya, s’assegué i els deixebles se li acostaren. Llavors es posà a parlar i els instruïa dient:

Jesús: Feliços els pobres en l’esperit: el Regne del cel és per a ells. Feliços els qui estan de dol: vindrà el dia que seran consolats.Feliços els humils: són ells qui posseiran el país. Feliços els qui tenen fam i set de ser justos: vindrà el dia que seran saciats. Feliços els compassius: Déu els compadirà. Feliços els nets de cor: són ells els qui veuran Déu. Feliços els qui posen pau: Déu els reconeixerà com a fills. Feliços els perseguits pel fet de ser justos: el Regne del cel és per a ells. Feliços vosaltres quan, per causa meva, us ofendran, us perseguiran i escamparan contra vosaltres tota mena de calúmnies: alegreu-vos-en i feu festa, perquè la vostra recompensa és gran en el cel.

 

Jesús els diu q la gent que li escolten si només pensen a tenir coses, a ser populars…estan equivocats. Perquè la veritable felicitat està en estimar i que t’estimin

Benvolgut Pare,
ajuda’ns a tenir la felicitat que vols per a nosaltres.
La felicitat que ens trobem, la que ens dones,
no del que ens passi, sinó del que passa dins de nosaltres.

Juguem

Pinta el dibuix