EPI | CICLE A – II Diumenge de Durant l’Any

9 enero 2023

Evangeli Jn 1,29-34

NARRADOR: En aquell temps, en veure Joan Jesús que venia cap a ell, va exclamar:

JUAN: Aquest és l’Anyell de Déu, que lleva el pecat del món. Aquest és aquell de qui jo vaig dir: -«Després de mi ve un home que està per davant de mi, perquè existia abans que jo». Jo no el coneixia, però he sortit a batejar amb aigua perquè sigui manifestat a Israel.

NARRADOR: Joan va donar testimoniatge dient:

JUAN: He contemplat l’Esperit que baixava del cel com un colom i es posava sobre ell. Jo no el coneixia, però el que em va enviar a batejar amb aigua em va dir: – Aquell sobre qui vegis baixar l’Esperit i posar-se sobre ell, aquest és el que ha de batejar amb Esperit Sant. I jo l’he vist, i he donat testimoniatge que aquest és el Fill de Déu.

Un dia passava Jesús per on estava Joan el Baptista. En veure’l Joan va dir: -Mireu, l’home del qual us he parlat! i va continuar dient: -Jo dono testimoni que Jesús és el Fill de Déu, perquè vaig veure com l’Esperit Sant en forma de colom es posava damunt d’ell.

Senyor Jesucrist,

tu ets l’Anyell de Déu que lleva el pecat del món,

gràcies perquè em fas sentir el teu amic.

Coneixes el meu interior, la meva fragilitat,

la meva feblesa, i així em mostres el teu amor.

Vessa novament el teu Esperit sobre nosaltres,

que ens ompli d’energia per donar en el teu nom tot el que tenim de bo,

i així sentir que també ens anomenen “Fills de Déu”.

Juguem

Pinta el dibuix