EPI | CICLE A – BAPTISME DEL SEÑOR

2 enero 2023

Evangeli Mt 3, 13-17

Narrador: En aquell temps va ser Jesús des de Galilea al Jordà i es va presentar a Joan perquè el bategés. Però Juan intentava convèncer-lo dient-li:

Joan: Sóc jo el que necessito que tu em bategis, i tu véns a mi?

Narrador: Jesús li va contestar:

Jesús: Deixa-ho ara. Està bé que complim així tot el que Déu vol.

Narrador: Llavors Joan li ho va permetre. A penes es va batejar Jesús, va sortir de l’aigua; es va obrir el cel i va veure que l’Esperit de Déu baixava com un colom i es posava sobre ell. I va venir una veu del cel que deia: – Aquest és el meu Fill, l’estimat, el meu predilecte.

Jesús va ser al Jordà per a ser batejat pel seu cosí Joan. Jesús sabia que era profeta i el respectava i era amic seu. En veure’l, Joan va dir: -Mireu, l’home del qual us vaig parlar! i després va dir a Jesús: -Ets tu el que m’has de batejar, i véns perquè jo et bategi? Però Jesús li va manar que ho fes. L’Esperit de Déu va entrar en Jesús, i es va sentir la veu del Pare que va dir «Est és el meu fill, l’estimat, el meu predilecte». Tots estaven pendents de Jesús, després de sentir la veu de Déu. I Jesús, se’n va anar al desert a pregar.

Gràcies, Senyor, pel dia que els meus pares em van batejar.
Gràcies per fer-me fill teu.
Gràcies per incorporar-me a l’Església.
Gràcies pel Baptisme que m’ajuda a viure en comunió.
Gràcies, Senyor, per vessar sobre mi els teus dons.
Gràcies.

Juguem

Pinta el dibuix