Entrenen el cor des del Centre de Dia Don Bosco

18 septiembre 2015


El Centre de Dia Don Bosco de València situat en la presència salesiana San Antonio Abad de València comença el nou curs 2015-2016 ple d’il·lusió, projectes i ganes de créixer en família.


“Amb energies renovades i moltes ganes de reencontrar-nos amb els xavals i les seues família, el Centre de Dia reprèn la seua activitat per a seguir acompanyant als menors i les seues famílies des de l’acolliment i la proximitat” afirmen els coordinadors.

Per a donar la benvinguda als menors i començar amb molt bon peu, el Centre va proposar una Gran Activitat esportiva per a rebre amb els braços oberts a tots un any més. “Per a realitzar tot açò amb èxit comptem amb el suport de voluntàries que gràcies a la seua gran labor i participació van fer possible una vesprada de diversió acompanyant als menors i dinamitzant les proves al costat de l’equip educatiu” afigen.

Els Centres de Dia que la Fundació té a València pretenen realitzar una labor preventiva dirigida a xiquets i adolescents en situació de risc, que facilite processos orientadors, la plena inserció social i laboral dels seus destinataris, mitjançant serveis de suport socioeducatiu i familiar, d’oci i temps lliure, de caràcter ocupacional i rehabilitador, de suport escolar i d’orientació sociolaboral i professional. Els destinataris són menors i joves en risc d’exclusió social amb edats compreses entre 6 i 18 anys, que necessiten d’atenció específica i per criteris de protecció, territorialitat i idoneïtat siguen inscrits en el centre.

També et pot interessar …