«Ens mou l’Esperança»; l’hora d’omplir de vida la Programació Inspectorial 2021/22

2 septiembre 2021

Amb l’arribada del mes de setembre es dóna el tret de sortida al nou curs i totes les presències salesianes posen la mirada sobre la Programació Inspectorial 2021-22, un document que posa el focus sobre el lema «Ens mou l’Esperança», centrat en l’opció tercera del Projecte Orgànic Inspectorial, que aprofundeix en el sentit evangelitzador de la missió.

«Si ens deixem habitar per l’esperança, si encertem a obrir camins a l’esperança i ens allunyem de la indiferència (el seu enemic mortal), podem ser cada un de nosaltres, i cadascuna de les nostres comunitats educativo-pastorals, crida a una vida bella, feliç, bona i plena «, comparteix Àngel Asurmendi, provincial de la Inspectoria Maria Auxiliadora sobre el sentit d’aquest lema.

«Qui està mogut per l’esperança creu que el futur pot canviar, que sempre hi ha solucions i espera coses positives del futur. Per això, es desviu per trobar noves oportunitats. A més, confia en si mateix i en les seves capacitats, i aprofita cada circumstància per augmentar el seu creixement personal «, afegeix.

D’altra banda, Jordi Lleixà, delegat de Pastoral Juvenil, presentava el sentit d’aquesta tasca comuna. «Seguint amb la línia dels últims anys, amb la qual hem treballat diferents opcions del Projecte Orgànic Inspectorial, el curs entrant ens centrarem en l’opció tercera. Aquest treball és el que volem fer durant els pròxims mesos, des en un entorn especial i tornant de la pandèmia que encara no ha acabat «, explicava el salesià durant la trobada dels Consells de la Comunitat Educativo Pastoral sobre una esperança que sorgeix de la trobada personal amb Jesucrist.

Un document en què es presenten els diferents objectius i línies d’acció de les diferents delegacions, ambients i opcions transversals, i que arribarà en propers dies a les diferents presències en format físic. L’arxiu està disponible per a consulta i descàrrega a l’apartat Programació Anual al web inspectorial.

Una web amb nous materials per als agents pastorals

El lema guiarà els esforços aquest any i estarà acompanyat d’una àmplia selecció de materials elaborats per un extens equip de col·laboradors repartits per tota la geografia inspectorial i acompanyats des de la Delegació de Pastoral. Gràcies a un web adaptat per als diferents dispositius, on també s’allotgen recursos relacionats amb la imatge corporativa de la mateixa, s’oferiran materials per a les Escoles, Plataformes Socials, Parròquies, Centres Juvenils, l’Itinerari d’Educació en la Fe i els agents de Pastoral. Des de ‘Bons dies’ a recursos per a convivències, passant per activitats introductòries, materials per a temps forts, cançons o formació.

Un lema comú i un objectiu compartit que recordaran que a Salesians «Ens mou l’Esperança».

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...